VIDEO Un jeep a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, pe Coposu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia accidentată are 73 de ani, şi este din Sibiu. Ea a fost preluată de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spital, unde a rămas internată în cadrul secţiei de Ortopedie. Şoferul jeep-ului nu se afla sub influenţa alcoolului.

Citiţi şi:

O autoutilitară și un Logan s-au ciocnit la Șura Mică. Un bărbat este în comă GALERIE FOTO

Un taximetrist a murit pe DN 14,după ce a intrat cu mașina într-un microbuz GALERIE FOTO

O femeie de 73 de ani a ajuns astăzi la spital, după ce a fost lovită de o maşină de teren pe trecerea de pietoni aflată la intersecţia bulevardulşui Corneliu Coposu cu strada Constituţiei.

„La trecerea de pietoni de pe strada Corneliu Coposu, înainte de sensul giratoriu, auto marca Suzuki nu a acordat prioritate unui pieton care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, rezultând vătămarea corporală acestuia”, a spus agentul principal Dumitru Veştemean, din cadrul Biroului Rutier Sibiu.

Martorii povestesc că şoferul jeep-ului a oprit iniţial, după care a pornit maşina din nou, moment în care a accidentat-o pe femeie.

„Traversam strada cu copilul, l-am luat de mână şi ne-am dat înapoi. A oprit şi după aia a pornit iară, şi atunci a lovit-o pe femeia aia”, a povestit Cristian Ilinca, martor al accidentului.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Femeia a fost preluată de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spital, unde a rămas internată.

„Pacienta a fost diagnosticată cu o fractură de gambă dreaptă, şi va rămâne internată în cadrul secţiei de Ortopedie-Traumatologie”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite