VIDEO Un TIR s-a răsturnat în giratoriul de la Aeroport GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TIR-ul era încărcat cu rumeguş şi se îndrepta spre Sebeş. Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din cauză că şoferul TIR-ului a intrat cu viteză în sensul giratoriu. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o sperietură zdravănă, nefiind rănit.

Citiţi şi:

VIDEO Accident spectaculos la Apoldu – DN 1,blocat o oră de pepeni GALERIE FOTO

O Dacie a intrat într-un autobuz Tursib,la giratoriul din Vasile Aron GALERIE FOTO

Şoferul TIR-ului susţine că nu avea viteză şi că s-ar fi răsturnat după ce ar fi atins bordura cu remorca.

„Cu remorca am luat bordura. Nu aveam viteză, când am luat virajul a atins remorca cu roţile din spate şi am văzut că s-a dat într-o parte. În timpul ăsta eu redresam, dar n-am avut unde să mă duc încolo”, a spus Ionuţ Cobzaru, şoferul TIR-ului.

De cealaltă parte însă, poliţiştii rutieri spun că accidentul s-a produs pentru că şoferul a intrat cu viteză în sensul giratoriu.

 „În sensul giratoriu amplasat la intersecţia DN 1 cu DN 1 T, în zona Aeroportului Internaţional Sibiu, s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, fără victime, eveniment care s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la intrarea în sensul giratoriu.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Astfel, conducătorul unui ansamblu TIR, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut control direcţiei de mers şi s-a răsturnat în sensul giratoriu. Din eveniment a rezultat avarierea ansamblului TIR iar traficul auto a fost deviat prin dispozitiv de poliţie rutieră prin dirijarea fluxurilor de autovehicule prin sensul giratoriu. Nu a fost blocat traficul rutier decât în momentele în care s-a intervenit efectiv la scoaterea ansamblului TIR în afara carosabilului”, a spus inspectorul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite