VIDEO Trei copii și educatoarea lor au ajuns la spital, în urma unui accident pe centura Sibiului GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuții se aflau în mașina educatoarei, și se întorceau de la piscină din Ocna Sibiului. Impactul a fost atât de puternic, încât cei trei copii au zburat efectiv din mașină. Din cauza evenimenntului rutier, traficul pe centură, pe sensul de mers dinspre Ocna spre Sibiu, a fost blocat complet timp de 30 de minute.

CITIȚI ȘI:

Cinci răniţi într-un accident la Șelimbăr, după ce un Logan a intrat într-un Jeep (GALERIE FOTO)

Şase copii au rămas orfani,după ce mamele lor au pierit sub roţile unui TIR

Educatoarea se întorcea cu cei trei copii de la Ocna Sibiului, unde fuseseră să sărbătorească faptul că micuții au terminat grădinița și urmau să înceapă clasa I. Pe centrura Sibiului însă, femeia a pierdut controlul mașinii, a ricoșat dintr-o balustradă de protecție în alta, și s-a oprit într-un final aproape de marginea drumului.

”Conducătorul unui autoturism înmatriculat în Sibiu pierde controlul direcției de mers și intră în coliziune cu ambele balustrade care despart centura ocolitoare”, a spus inspector Marius Pârvu, Serviciul Rutier Sibiu.

Martori speriați de accident
Cel care se afla în mașina din spatele ei povestește îngrozit cum, atunci când a coborât din mașină, a văzut cei trei copii aruncați, unul aproape pe contrasens.

image
image
image

CLICK PE FOTOGRAFII PENTRU GALERIE FOTO

”Mergeam spre Mediaș, și în spate, în oglindă, am văzut că veneau două mașini mici. Eram pe prima bandă, și la un moment dat una dintre ele a trecut de mine pe a două bandă și cam la 100 de metri a lovit parapetul, după care a venit în partea cealaltă, în parapetul din stânga, pe urmă a lovit parapetul din dreapta. Când ne-am dat jos am văzut copiii aruncați, i-am ajutat. Unul era aruncat aproape pe contrasens, deci dincolo de balustradă”, povestește Vasile Suciu, martor al accidentului.

Doi copii răniți
Educatoarea, în vârstă de 20 de ani, a scăpat cu răni ușoare, în schimb doi dintre micuți s-au ales cu fracturi.

”Au fost trei copii aduși, cel mai grav este un băiețel de 6 ani și 9 luni care are un traumatism cranio cerebral acut închis cu o plagă contuză parietală, și cu o fractură cu deplasare la umărul drept, și care este în prezent la computer tomograf și la consult neurochirurgical. Mai sunt încă doi, unul cu o fractură de claviculă stângă cu deplasare și cu plăgi escoriate multiple și unul care are numai niște plăgi escoriate multiple și contuzii multiple”, a spus Nora Silaghi, medic șef al Compartimentului Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite