VIDEO Sute de tirişti rămân blocaţi în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tir-uri si Valea Oltului blocate
Tir-uri si Valea Oltului blocate

Aproximativ 250 de tir-uri sunt în continuare blocate pe raza judeţului Sibiu, situaţia datând de mai bine de 24 de ore. Traficul dinspre Sibiu pe DN 7 – Valea Oltului rămâne în continuare restricţionat.

Sute de tir-uri sunt în continuare blocate în judeţul Sibiu. Pe centura oraşului, la intersecţia DN 1 cu DN 7 (punct control Veştem), în parcările de la Boiţa, Miercurea sau Apoldu, oamenii şi-au petrecut noaptea şi nu ştiu când vor putea porni din nou la drum.

„Se duce mâncarea, se duce apa, se duc toate. Am dormit foarte bine, nu asta este problema, problema e că nu mai avem nervi, deja nu mai ştim, o luăm razna, de duminică seara. Mâncare mai avem, dar apă şi nervi nu mai avem”, a povestit Sorin Nistor, un şofer blocat pe centura Sibiului.

Până la această oră, traficul rutier dinspre Sibiu pe DN 7-Valea Oltului rămâne restricţionat total. De asemenea, pe DN 1 şi DN 7 rămâne valabilă restricţia pentru autovehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone.

„Pe drumul naţional 7, pe relaţia Sibiu-Râmnicu Vâlcea, restricţia rămâne încă valabilă, nu permitem accesul autovehiculelor pe această rută, întrucât situaţia care a generat acest blocaj, respectiv zăpada căzută de pe versanţii muntoşi pe partea carosabilă încă nu a fost înlăturată. Suntem în permanent contact cu administratorul drumului public, suntem în permanent contact cu colegii noştri de la Serviciul Rutier Vâlcea, astfel încât să fim în măsură să reluăm traficul în situaţia în care se va dispune astfel”, a spus inspectorul principal Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. 



Blocajul a dus şi la situaţii dificile, cum este cazul unei familii din Vâlcea. Un bărbat a murit la Sibiu, şi este ţinut în continuare la morgă pentru că oamenii nu pot intra pe Valea Oltului să-l ducă acasă, pentru înmormântare.
 
„Mi-a murit fratele în Sibiu, i-a făcut ieri autopsia şi trebuie să ne dea drumul să mergem să-l înmormântăm, la Peşteana în judeţul Vâlcea, şi nu putem că e drumul blocat”, a povestit Claudia Constantinescu, sora bărbatului decedat.

Tiristi blocati Sibiu 2
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite