VIDEO Sibienii protestatari au înfruntat gerul și au scandat numele locotenentului Alexandru Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile extrem de scăzute nu i-au descurajat pe protestatarii de la Sibiu. Sâmbătă, în cea de-a cinsprezecea zi de miting, pe un ger cumplit, peste 100 de oameni au ieșit în stradă pentru a-și spune nemulțumirile. 

Protestatarii au mărșăluit timp de trei ore prin oraș, chiar vdacă afară erau minus 13 grade. Alături de lozincile împotriva actualei puteri, oamenii au scandat și numele lui Alexandru Gheorghe, locotenentul protestatar de la București care este originar din Sibiu.

”Am ieșit pentru că nu mai putem sta în casă, mi se pare ipocrizie să ne plângem toți în casă de lucrurile care ni se întâmplă și să nu ieșim în stradă să le spunem deschis. Mă nemulțumește în primul rând faptul că suntem tratați ca niște sclavi, ideea de deemocrație a rămas așa un balon de spumă, nu mai există pur și simplu, nu ne mai sunt respectae drepturile, soluțiile pe care le iau guvernanții sunt parcă luate împotriva nostră, nu numai că nu ne mai reprezintă ci lucrează împotriva noastră”, a spus Corina Cârcu, în vârstă de 42 de ani, economist.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite