VIDEO Sibienii au probat tobele, înainte de a pleca la mitingul de la Bucureşti GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 300 de persoane au plecat joi dimineaţă la la Sibiu spre Bucureşti, pentru a participa la mitingul organizat de Uniunea Social Liberală la Bucureşti. Sibienii au plecat atât cu autocarele cât şi cu trenul, şi şi-au făcut încălzirea în faţa sediului PNL de pe strada Fabricii, unde au probat tobele pregătite pentru protest.

Potrivit organizatorilor, la Bucureşti vor ajunge astăzi atât manifestanţi din municipiul Sibiu, cât şi din zona de nord a judeţului.

“Din judeţul Sibiu, vor fi prezente la Bucuresti, la mitingul organizat de PNL în jur de 300 de persoane. Vor fi prezente din zona de Nord Mediaş Dumbrăveni 70 de persoane şi a şi plecat un autocar spre Bucureşti. Din Sibiu şi din zona Sibiului vor pleca două autocare în acestă dimineaţă spre Bucuresti iar alţi tineri şi seniori colegi PNL au plecat deja de la 6 dimineaţa cu trenul, aceştia fiind în jur de 50 de pesroane”, a spus Răzvan Pop, membru PNL.



Oamenii spun că merg să protesteze din cauza nivelului scăzut de trai. 

“Eu de exemplu sunt pensionar şi din pensia aia mică îmi trage…şi din pensia aia mică, nu se gândesc că nu avem din ce trăi, nu avem să ne plătim utilităţiile. Am o pensie de 800 de lei şi de acolo îmi trage, e foarte greu. Aş vrea să fac schimb cu preşedintele Băsescu să aibă el pensia asta a mea şi să am eu banii lui să vadă poate să traiască cu pensia asta, nu cred….”, a spus Emil Moldovan, un pensionar din Copşa Mică.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image


.”

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite