VIDEO Sibienii au plecat la Cluj, la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii au plecat cu dou[ autocare, din parcarea Salii Transilvania
Sibienii au plecat cu dou[ autocare, din parcarea Salii Transilvania

Două autocare cu susţinători ai preşedintelui suspendat Traian Băsescu au plecat sâmbătă la prima oră din parcarea de la sala Transilvania spre Cluj, unde oamenii vor lua parte la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu.

Potrivit conducerii PDL Sibiu, din judeţ sunt aşteptaţi la Cluj aproximativ 1.000 de susţinători, iar plecarea s-a făcut în această dimineaţă din mai multe locaţii din tot judeţul.

Peste 100 de persoane au plecat spre Cluj în jurul orei 7:00 dimineaţa, cu două autocare, din parcarea de la Sala Transilvania. 

„Mergem la Cluj pentru un miting pentru referendum, pentru că noi considerăm că ceea ce se întâmplă acum nu este tocmai corect. Nu mi se pare normal faptul că se modifică articole din constituţie de pe o zi pe alta, constituţia a fost din 1923 cea mai democratică din Europa ori după 1990 s-au întâmplat tot felul de lucruri şi, poate, dacă vom ieşi mai mulţi în stradă se vor mai reaşeza”, a spus Aniţa Solomon, o profesoară care a plecat de la Sibiu la mitingul de la Cluj.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite