VIDEO ȘOCANT Vezi cum un bătrân este atacat în plină stradă de o gașcă de copii romi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Batranul a fost lovit in plina strada
Batranul a fost lovit in plina strada

Imagini șocante în municipiul Mediaș, unde un bătrân este atacat în plină stradă, cu o bară metalică, de un grup de copii romi.

UPDATE 3: Agresorii bărbatului au fost identificați de polițiști. Este vorba despre 4 băieți și 2 fete, toți de etnie romă. Agresorii bărbatului bătut în plină stradă, la Mediaș, au fost identificați

UPDATE 2: Regele romilor de la Sibiu, Florin Cioabă, consideră că principalii vinovați în cazul incidentului de la Mediaș sunt părinții copiilor. Regele romilor, Florin Cioabă, despre incidentul de la Mediaș ”Nu sunt de acord cu asemenea manifestări”

UPDATE: Poliția încearcă să-i identifice pe autorii agresiunii, după publicarea imaginilor pe Internet. Misiunea oamenilor legii este însă dificilă, pentru că bătrânul lovit nu s-a dus la spital, nu a făcut reclamație și nici nu a sunat la 112, el sau altcineva, în momentul producerii incidentului.

Tupeu cu bolizi de lux pe aleile unui parc din Iaşi. Copiii puşi în pericol de nesimţirea unor şoferi! FOTO

”La nivelul Poliției Municipiului Mediaș acest incident nu a fost sesizat nici în scris de către victimă și nici în momentul în care s-a produs prin sistemul 112. Pe baza imaginilor polițiștii s-au autosesizat și au demarat o anchetă”, precizează Luciana Balteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Imaginile șocante au fost surprinse de un medieșean, care le-a postat pe youtube.

”În timpul unei nunți, niște pui de (...) că oameni nu pot să-i numesc, au lovit în cap un bătrân cu partea metalică a tubului de la confetiile folosite la nuntă. Partea interesantă este că nimeni din cei care asistau de pe margine nu a intervenit. Într-un final bătrânelul s-a ales cu capul spart în timp ce "plozii" cereau mai departe bani de la nașu mare”, scrie bărbatul care a surprins imaginile.

Știrea se actualizează.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite