VIDEO Protestează de unul singur, cu autorizaţie, la Cisnădie GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 70 de ani şi-a obţinut autorizaţie de la Primărie şi protestează de unul singur, pe un spaţiu de 2 metri pătraţi, în centrul localităţii. Bărbatul a agăţat pancarte cu lozinci pe stâlpii spaţiului alocat pentru protest, iar alte două şi le-a agăţat pe piept şi pe spate.

Dumitru Barb are 70 de ani, a fost strungar şi are o pensie de 740 de lei. Revoltat de ce se întâmplă în oraşul în care trăieşte şi în ţară, bărbatul a ales să-şi spună nemulţumirile cu voce tare.

S-a dus la primăria din localitate, şi-a scos autorizaţie de protest şi, într-un ţarc de 2 metri pătraţi, se plimbă şi strigă cât îl ţin puterile „Jos Băsescu”.

„Protestez pentru că ni s-a tăiat spitalul, au zis că nu au bani. Mai am nemulţumiri şi cu cei de sus, în frunte cu preşedintele ţării. N-aş vrea să le spun, că mi-au luat din 743 de lei 3 lei, să-şi cumpere medicamente de ei, nu altceva, cum cumpăr eu de 200”, spune bărbatul.



Dumitru Barb îşi începe protestul în fiecare zi la ora 2, şi spune că frigul nu-l descurajează, face mişcare în cei 2 metri pătraţi unde a primit autorizaţie pentru protest.

El mai spune că va continua să protesteze şi în zilele următoare.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite