VIDEO Protestatarii din Sibiu și-au lăsat pancartele în fața sediului PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii din Sibiu și-au lăsat pancartele în fața sediului PDL
Protestatarii din Sibiu și-au lăsat pancartele în fața sediului PDL

Ultima zi de proteste de la Sibiu a fost marcată de un moment inedit. Protestatarii și-au abandonat pancartele în fața sediului organizației județene a PDL, și susțin că, prin acest gest, au dorit să le transmită celor aflați la putere doleanțele lor. Oamenii spun că sunt hotărâți să revină în stradă după 1 martie.

Pancartele au fost lăsate joi de manifestanți în ultima zi de proteste de la Sibiu, după mai bine de o lună în care oamenii au ieșit în stradă aproape în fiecare zi.

”Am vrut să transmitem doleanțele noastre, să le știe și PDL-ul, pentru că au vrut dialog dar nu știu cu cine au avut dialog până acum, cu structurile lor au avut dialog, chiar și din organizații non-guvernamentale cu organizații cumpărate de ei, ca să nu zic că s-au vândut oamenii, numai cu ăia discută toate problemele, fiecare segment își găsește câte o asociație din asta care zice că ei reprezintă societatea civilă, nu au făcut niciun dialog și se poartă în continaure cu stilul dictatorial pe care l-au avut până acum”, a spus Mircea Bucur, președintele Asociației Sibiu Decembrie 89, care a organizat protestele de la Sibiu.

Bucur spune însă că nu vor renunța la a-și exprima public nemulțumirile, și că vor reveni în stradă după 1 martie.

”Mai mult ca sigur că o să reluăm după 1 martie, îi mai lăsăm o săptămână să facă ceva, e și mărțișorul, să vedem, poate face ceva guvernul ăsta și bun, că nu a făcut nimic bun până acum”, a mai spus Mircea Bucur.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite