VIDEO Protest inedit la Sibiu: un bărbat i-a măturat pe guvernanți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cătălinoiu i-a ”măturat” pe guvernanți
Florin Cătălinoiu i-a ”măturat” pe guvernanți

Un bărbat din Sibiu a făcut spectacol miercuri seara la mitingul de la Sibiu. Înarmat cu o mătură de nuiele, bărbatul a ”curățat” exteriorul sediului organizației județene a PDL, susținând că astfel îndepărtează ”gunoaiele societății”. Bărbatul a mai oferit momente inedite și în alte zile de proteste, când a făcut pomana pentru cei aflați la putere.

Bărbatul are 47 de ani, iar miercuri seara a venit înarmat la proteste cu o mătură de nuiele. El a ”măturat” exteriorul sediului organizației județene a PDL, unde funcționează și cabinetul europarlamentarului Elena Băsescu, susținând că astfel îndepărtează ”gunoaiele societății”.

”Le-am făcut înmormântarea, dar se pare că nu-i de ajuns, trebuie măturată cenușa lor, că-și aduce aminte poporul cine sunt gunoaiele societății. În seara asta le-am adus mătura, i-am strâns grămadă, mâine cred că le aduc fărașul”, a spus Florin Cătălinoiu.

Bărbatul are 47 de ani, este muncitor, și s-a făcut remarcat și în alte seri la protestele de la Sibiu, când a adus colivă pentru pomana actualilor guvernanți sau când a făcut pomană tot pentru ei cu cornuri cu ciocolată.

Manifestanții au obținut, miercuri, prelungirea autorizației pentru proteste la Sibiu până pe 16 februarie. La protestul de miercuri seara de la Sibiu au participat aproximativ 70 de persoane, care au scandat împotriva președintelui Traian Băsescu, dar și a noului premier desemnat.
 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite