VIDEO Primarul din Ocna Sibiului, Ioan Balteş, implicat într-un accident pe DN1 în zona Hula Bradului GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mercedesul condus de Ioan Balteş a intrat în coliziune cu o maşină de ciment, iar poliţiştii urmează să stabilească cine e vinovat de producerea accidentului. Primarul Ioan Balteş a fost rănit uşor la mână, iar traficul pe DN 1 a fost complet blocat aproximativ o oră.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Un mopedist a trecut pe roşu la calea ferata

Un şofer rupt de beat provocat un accident cu doi răniţi pe DN 14 GALERIE FOTO

Primarul oraşului Ocna Sibiului, Ioan Balteş, a fost implicat astăzi într-un accident de circulaţie pe drumul naţional 1, în afara localităţii Bradu. Mercedesul la volanul căruia se afla a intrat în coliziune cu o maşină de ciment, iar primarul a fost uşor rănit la o mână.

„Urcam spre Bradu, pe Hula Bradului, şi dintr-o dată această maşină mare a trecut pe contrasens, chiar când a fost în dreptul meu, nici nu-mi dau seama, se văd urmele lui de frânare cum a trecut pe partea mea. Am avut noroc că am avut şi centura de siguranţă, s-a deschis air-bag-ul”, a spus primarul Ioan Balteş.

De cealaltă parte, şoferul maşinii de ciment spune că primarul ar fi venit pe contrasens.

Accidentul a avut loc pe Hula Bradului între Sibiu şi Braşov

CLICK PE FOTO PENTRU GALERIE CU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
„A venit pe contrasens, m-a lovit direct aici şi asta este. Ce să mai redresez, fără direcţie”, a spus Ioan Ciovică, şoferul maşinii de ciment.
Poliţiştii urmează să stabilească acum ce s-a întâmplat.

„Pe drumul naţional 1, la kilometrul 293, s-a produs un eveniment rutier care s-a soldat doar cu pagube materiale, eveniment generat de impactul dintre o autospecializată şi un turism. În urma investigaţiilor şi cercetării la faţa locului vom stabili vinovăţia în situaţia acestui eveniment rutier iar conducătorul de autovehicul va fi sancţionat contravenţional”, a spus inspectorul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 1 a fost complet blocat aproxiumativ o oră.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite