VIDEO Pomană pentru guvernanţi cu cornuri cu ciocolată, la protestul de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută au împărţit colivă, sibienii au făcut astăzi „pomana” actualilor guvernanţi cu cornuri de ciocolată, în cea de-a unsprezecea zi de proteste de la Sibiu. La mitingul care a durat trei ore au luat parte aproximativ 700 de persoane.

Unul dintre participanţi a împărţit în această seară copiilor şi bătrânilor prezenţi la mitingul de la Sibiu 150 de cornuri cu ciocolată, gest prin care susţine că a făcut o pomană pentru actualii guvernanţi.

„Simbolic este pomană pentru ticăloșii noștri, dar spiritual este pentru eroii și pentru părinții și morții noștri, la toți care suntem aici, eroii din Revoluția din 1989 pe care lumea îi cam uită, nu-și mai aduce aminte ce s-a întâmplat atunci. Simbolic e pentru hoţi, din suflet e pentru eroi”, a spus Florin Cătălinoiu, cel care a împărţăit cornurile.

Bărbatul are 46 de ani, este muncitor şi spune că a ieşit în stradă pentru că i-a ajuns cuţitul la os. „Sunt un simplu cetăţean al acestui oraş care mi-a ajuns cuţitul la os şi nu mai rezist. Dacă l-am dat pe Ceauşescu jos eu cred că Băsescu nu are rădăcini mai puternice decât Ceauşescu”, a mai spus Florin Cătălinoiu.

În cea de-a unsprezecea zi de proteste, la Sibiu au ieşit în stradă aproximtativ 700 de oameni. Pe lângă lozincile vechi, deja consacrate, pe pancarte au apărut şi sloganuri noi cum ar fi „Cotroceni palat frumos/Scoate javra de la os” sau „EBA nu uita/Dacă nu era tăticu/te vota numai gagicu”.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite