VIDEO Poliţistul băgat în comă de beizadele a fost premiat în scaun cu rotile, la Ziua Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul Cristian Georgian Dobrilă a fost premiat de şeful Poliţiei Române
Agentul Cristian Georgian Dobrilă a fost premiat de şeful Poliţiei Române

Agentul şef adjunct Georgian Cristian Dobrilă, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila, a fost grav rănit în misiune anul trecut, în apropiere de Constanţa, în timp ce urmărea cu motocicleta bolidul în care se aflau Natalia Mateuţ şi fiul miliardarului Ţânţaş.

Poliţistul a venit în acest an în scaun cu rotile la festivităţile de la Sibiu, unde a fost sărbătorită Ziua Poliţiei Române, şi unde a fost premiat.

„Eu am credinţa şi sunt convins că va fi într-un viitor mai îndepărat sau mai apropiat bine, si vă pot spune în felul următor: în fiecare dimineaţă, mă uit în oglindă şi-mi spun că eu văd în oglinda respectivă un luptător, un învingător, şi sunt convins că într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărat voi fi din nou poliţistul care am fost înainte, voi urca din nou pe motocicletă şi voi fi aceeaşi persoană demnă şi plină de onoare”, a spus agentul Dobrilă.

Accidentul în care a fost grav rănit agentul Dobrilă a avut loc pe 17 iulie, în apropiere de Constanţa. Dobrilă fusese detaşat pe litoral, iar, în acea zi, a reperat Bentley-ul care gonea cu viteză al fiului miliardarului Ţânţaş - însoţit de Natalia Mateuţ - şi, angajându-se în urmărirea acesteia, s-a izbit violent de o maşină ce venea din contrasens.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite