VIDEO OPC-ul a închis astăzi ultimul magazin de etnobotanice din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii OPC, însoţiţi de reprezentanţii Gărzii Financiare, au descins astăzi în ultimul „magazin de vise” care funcţiona în municipiul Sibiu, şi au emis decizia de închidere definitivă a unităţii.

Magazinul este situat pe strada Rennes, lângă cantina studenţească, şi a fost închis în cursul acestei dimineţi. Reprezentanţii OPC spun că au dispus închiderea temporară a acestuia în luna noiembrie, pentru o perioadă de 11 luni, însă decizia nu a fost respectată, drept pentru care astăzi l-au închis definitiv. 

„Am decis închiderea definitivă a acestei unităţi de comercializare a produselor etnobotanice, deoarece operatorul  economic a continuat activitatea în urma decizie numărul 27 din 11.11.2011.

Atunci  a fost închis datorită abaterilor repetate, într-o perioadă de 6 luni. Au fost aproape 20 de abateri pe care le-a comis această unitate, printre care lipsa elementelor de identificare şi caracterizare, lipsa afişării preţurilor, practică comercială abuzivă datorită informaţiilor false pe care le-au primit consumatorii, cantitate netă necorespunzătoare.

Am trecut pe aici câteva zile, am văzut că e deschis, am organizat astăzi această verificare şi am emis decizia de închidere definitivă a unităţii”, a spus Ioan Bucur Băra, directorul OPC Sibiu.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite