VIDEO Nicolae Guţă, amendat de poliţiştii din Sibiu pentru că nu purta centura de siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guţă a căzut din nou în plasa poliţiştilor din Sibiu
Guţă a căzut din nou în plasa poliţiştilor din Sibiu

Nicolae Guţă a fost sancţionat din nou de poliţiştii din Sibiu. După ce în 2009 a rămas fără permis pentru că şofa cu viteză, astăzi a primit amendă pentru că nu purta centura de siguranţă. Guţă era pe locul din dreapta într-un autoturism Skoda Octavia, şi s-a ales cu două puncte de amendă.

Autoturismul în care se afla Nicolae Guţă a fost tras pe dreapta de poliţiştii rutieri pe drumul naţional 1, în localitatea Veştem.

„Cu ocazia activităţilor desfăşurate pe drumul naţional 1, pe linia combaterii neportului centurii de siguranţă, a fost sancţionat contravenţional şi cântăreţul Nicolae Guţă. Acesta se afla în calitate de pasager într-un autovehicul şi nu a utilizat centura de siguranţă”, precizează inspectorul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Nu este pentru prima dată când Guţă este sancţionat de poliţiştii din Sibiu. În anul 2009, a rămas fără permis după ce a călcat prea tare pedala de acceleraţie. În ciuda acestui fapt, Guţă a spus despre oamenii legii de la Sibiu că sunt „băieţi faini” şi că, probabil, va plăti amenda pe care a primit-o.

 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite