VIDEO Ministrul Transporturilor a anunțat că problema exproprierilor de la Cristian, pe traseul viitoarei autostrăzi, a fost rezolvată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Nazare a revenit la Sibiu, la două săptămâni de la ultima vizită
Alexandru Nazare a revenit la Sibiu, la două săptămâni de la ultima vizită

Alexandru Nazare a revenit la Sibiu, la două săptămâni de la ultima vizită, de această dată în zona tunelului care urmează să fie construit în zona Cristian-Săcel.

Ministrul a refuzat să nominalizeze loturile cu probleme de pe traseul viitoarei autostrăzi, în schimb a anunățat că problema exproprierilor de la Cristian a fost rezolvată.

”N-aș vrea să vorbesc despre loturile unde sunt cele mai mari probleme și loturile unde merge cel mai bine. Am avut observații echilibrate pe fiecare lot în parte. Cred că important este să le monitorizăm foarte atent, și am avut observații punctuale pentru fiecare sector în parte iar aici observația mea privea hotărârea de guvern de expropriere și mă bucur că am reușit să rezolvăm această problemă, și așa cum noi ne-am ținut de cuvânt și în două săptămâni hotărârea de expropriere a fost emisă de guvern așa vreau să văd că și constrctorul se mobilizează și va lucra la maxim pentru finalizarea acestui tunel”, a declarat Alexandru Nazare, la Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite