VIDEO Mădălin Voicu a ajuns la Urgența din Sibiu, după ce a mâncat prea mult de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Mădălin Voicu a ajuns marți noaptea la Urgența Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu o criză de colecist. Voicu a spus că de obicei nu mănâncă greu, însă de sărbători a făcut excese și așa a ajuns la spital.

Deputatul Mădălin Voicu a ajuns marți la Sibiu, împreună cu soția și cu fiul lor, la niște prieteni.

”Eu de obicei vin la Sibiu de câte ori am timp, îmi place foarte tare aici, am mulți prieteni, sunt și cu băiatul, sunt și cu nevasta și fac un exercițiu de bucurie și plăcere de câte ori vin la Sibiu”, a povestit Voicu.

Marți noaptea însă, deputatul s-a prezentat de urgență la spital. ”Cred că de la atâta mâncare și băutură și stres, știu eu, și oboseală, am făcut o criză de colecist și am venit să vad ce am. Am făcut o perfuzie. M-am dus pentru că mă durea aici sub coaste și ca un om civilizat vi la spital nu stai acasă și mi-a spus că e o criză de colecist, mi-a făcut o ecografie, mi-a făcut o perfuzie și acum m-am refăcut”, a povestit Voicu.

Deputatul a spus că de obicei nu mănâncă greu, însă de sărbători a făcut excese și așa a ajuns la spital.

 ”Tot timpul sărbătorile îți provoacă tot felul de chestii, unele te aștepți să apară, altele nu. Acum s-a întâmplat, eu sunt un om civilizat, nu stau acasă să-mi pun pansamente sau comprese și am venit să văd despre ce-i vorba. Am facut excese...eu nemâncând de obicei greu probabil că de data asta mi-am permis să fiu mai puțin atent”, a adăugat Mădălin Voicu.El a mai spus că, daca totul va fi in regula, va mai sta la Sibiu cateva zile.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite