VIDEO Hoți filmați furând de două ori, din același magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bunurile furate erau ascunse în pantaloni
Bunurile furate erau ascunse în pantaloni

Doi sibieni au fost filmați de camerele de supraveghere dintr-un magazin din cartierul Ștrand în timp ce furau țigări, dar și produse cosmetice, pe care le-au ascuns în pantaloni. Două zile mai târziu, unul dintre ei s-a întors în același loc și a repetat isprava. Cei doi sunt căutați acum de polițiști.

Doi bărbați din Sibiu au dat dovadă de tupeu cât cuprinde, și au furat de două ori din același magazine, la interval de câteva zile.

”În data de 28 au intrat doi indivizi în magazin și unul dintre ei a chemat-o pe soția mea să-i arate niște produse cosmetice de la raionul din spate, iar celălalt a rămas în dreptul casei de marcat și se uita după țigări. Când a văzut că nu mai e nimeni în magazin s-a întins, a luat un cartuș de țigări, l-a băgat în pantaloni, a luat al doilea cartuș, l-a băgat în pantaloni, apoi pe cel de-al treilea și al patrulea, după care a ieșit din magazin.

Celălalt era în spate la raion, a tot întrebat de șampoane. Primul a ieșit afară, a lăsat marfa și a intrat înapoi după nici două minute, i-a cerut soției mele două plicuri de cafea și o pungă, după care au mers împreună spre raionul de cosmetice de unde au luat alte produse, pe care le-au ascuns tot în pantaloni”, a povestit proprietarul magazinului.

La câteva zile, unul dintre hoți s-a întors și a repetat isprava, cu produse cosmetice. Ambele furturi au fost însă filmate de camerele de supraveghere, iar cei doi sunt căutați acum de polițiști.



”În acest caz, se fac cercetări în vederea identificării bărbaților surprinși de camerele de supraveghere”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite