VIDEO Grupare de prostituţie şi proxenetism,destructurată la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Poliţiştii sibieni de la Investigaţii Criminale au destructurat în zona de nord a judeţului Sibiu o grupare infracţională din care făceau parte 14 prostituate şi 4 proxeneţi. Cei din urmă au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au descins la mai multe adrese din Sibiu, Mediaş, Copşa Mică, Cisnădie şi Tălmaciu, precum şi în locurile unde „munceau” suspecţii, şi au ridicat 14 femei suspecte de prostituţie şi 4 persoane acuzate de proxenetism, 3 femei şi un bărbat.

„Persoanele cercetate pentru proxenetism, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 329 din Cod penal, au fost reţinute pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina acestora, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut faptul că în perioada 2011 – martie 2012, au îndemnat şi înlesnit derularea de activităţi de prostituţie pentru mai multe tinere, dintre care unele minore, de pe raza municipiului Mediaş şi a localităţilor învecinate”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite