VIDEO Două femei, lovite de o remorcă într-o staţie de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două femei aşteptau autobuzul când o remorcă s-a desprins de pe o maşină de la Electrica şi le-a lovit în plin. Cele două au fost duse la spital, pentru investigaţii.

Accidentul s-a produs pe strada Lungă din municipiul Sibiu.

„Un camion de la Electrica care tracta o remorcă pe care era încărcat un buldoexcavator, neavând remorca asigurată corespunzător aceasta s-a desprins, a pătruns pe trotuar şi a acroşat două femei care se aflau în staţia de autobuz”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Martorii povestesc îngroziţi cum le-au văzut pe cele două femei întinse pe jos, şi sunt speriaţi pentru că spun că oricine putea fi în locul lor.  

„Aici era SMURD-ul şi salvarea, le punea la bietele femei perfiziile şi a plecat salvarea cu ele. M-am speriat, cum să nu, chiar m-am gândit, vin dipă pâine în fiecare zi la piaţă, doambe fereşte, pleci de acasă şi nu ştii dacă mai ajungi”, a povestit Maria Ivănuş, martoră a evenimentului.



Cele două femei, una de 48 şi cealaltă de 66 de ani, au fost duse de urgenţă la spital. „Ambele acuză dureri ale membrelor superioare şi inferioare şi se află la radiologie pentru investigaţii”, spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite