VIDEO Detonare la un pas de tragedie la Mediaș. Un turn de apă s-a prăbușit în gospodăria unui localnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detonarea controlată a unui vechi turn de apă din Mediaș, județul Sibiu, a fost la un pas să se transforme într-o tragedie. Colosul s-a prăbușit în direcția greșită, facând praf atelierul și gospodăria unui localnic.

Turnul de apă se afla în curtea fostei fabrici de geamuri din oraș. Detonarea provocată a avut loc în după-amiaza zilei de joi, și a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie. Totul a fost surprins în imagini de către Zoli Pop, un cameraman din Mediaș.

Acesta a filmat momentul în care colosul de beton s-a prăbușit într-o altă direcție, făcând praf atelierul și gospodăria unui localnic. Ciuperca de beton uriașă s-a oprit la câțiva metri de casa bărbatului.

”Mi-a rupt atelierul, aici am avut sculele, tot am avut. Putea să ne omoare pe noi, că eram acolo la atelier, atunci am fugit din atelier afară”, a povestit îngrozit bărbatul.

Demolarea construcțiilor din fosta fabrică de geamuri a început în toamna acestui an, până acum alte trei clădiri vechi fiind demolate prin implozie.

IMAGINI VIDEO: ZOLI POP, SURSA VIDEO: mirceahodarnau.ro

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite