VIDEO Carnaval pe schiuri cu Fred,Barney și Albă ca Zăpada la Arena Platoș GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii au defilat pe pârtii îmbrăcaţi în costume de carnaval la Sibiu
Concurenţii au defilat pe pârtii îmbrăcaţi în costume de carnaval la Sibiu

Sute de sibieni au preferat să participe la o petrecere inedită ce a avut loc la Arena Platoș de la Păltiniș. Carnavalul pe schiuri la care premiul cel mare a fost o excursie la schi în Franța a atras ca un magnet pasionați ai schiului și snowboard-ului îmbrăcați în costume care mai de care mai haioase.

Călugări, preoți, iepurași, Spiderman, clovni sau Albă ca Zăpada puteau fi văzuți alunecând pe schiuri pe pârtiile de la Păltiniș.

De departe însă cei mai haioși au fost Fred și Burney, cei care de altfel au și câștigat concursul pentru cel mai frumos costum.

”Noi am sperat să câștigăm. Sincer ne gândeam așa la șanse de 50 la sută ca să câștigăm. Am dat tot ce am putut din noi ca să spun așa și am reușit. Oricum atmosfera a fost superbă și ne-am distrat de minune. Cred că am impresionat juriul prin situația noastră artisitică” a mărturisit Radu Opriș, alias ”Fred”.

Concurența a fost destul de acerbă, mai ales că un preot a încercat să înduplece juriul cu slujba ținută pe schiuri. ”Nu am făcut mătănii. Am făcut spovedanii pentru că au fost mulți păcătoși pe pârtie”, a glumit Bobeanu Marius, un tânăr care a venit la concurs costumat în preot.

Concurenţii au defilat pe pârtii îmbrăcaţi în costume de carnaval la Sibiu

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Peste 30 de sibieni s-au înscris oficial la concursul de pe pârtie, dar la Arena Platoș au venit pregătiți și costumați pentru carnaval peste 100 de persoane. ”Am avut parte și de mai mulți participanți, dar și de mai mulți schiori pe pârtii îmbrăcați în costume de carnaval”, a explicat Cristina Badiu, organizator al evenimentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite