VIDEO Cârcotașii au deschis Festivalul medieval de la Sibiu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Sibiului a fost aseară arhiplin, la parada care a marcat deschiderea celei de-a XI-a ediții a Festivalului Medieval ”Cetăți Transilvane”. Șerban Huidu, Mistrețu, Dezbrăcatu, Oana Ioniță și bebelușele au îmbrăcat costume medievale și au atras ca un magnet sute de spectatori.

Echipa de la Cronica Cârcotașilor a deschis alaiul care a mărșăluit pe sub Podul Minciunilor, prin Piața Mare, apoi pe strada Cetății și pe bulevardul Nicolae Bălcescu, până la scena din Piața Mare.

”A fost bine. Sibiul este foarte mișto”, a spus la final Șerban Huidu.

Echipa este pregătită pentru un nou sezon plin de surprize al emisiunii. ”O salată de roșii cu brânză avem în prima emisiune, și o ceapă”, a spus râzând Mistrețu, iar Cătălin Dezbrăcatu a completat ”Sarea și piperul este în primul rând Șerban Huidu, împreună cu Mihai Găinușă care nu a putut să vină aici, este la o cununie”.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

În straie de prințesă, Oana Ioniță s-a declarat impresionată de numărul mare al celor care au venit să asiste la paradă.

”M-am simțit ca în Ibiza cu muzică mai house mai ponderat spre minimal, a fost nemaipomenit. Eu m-am simțit foarte onorată că am fost alături de cârcotași și că au venit atâția oameni astăzi”, a spus Oana.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite