VIDEO Așa arată clubul Liquid și restaurantul Dobrun după incendiul de sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantul Dobrun, după incendiul din această dimineață
Restaurantul Dobrun, după incendiul din această dimineață

A ars tot mobilierul restaurantului, care are o capacitate de 250 de locuri. Incendiul a izbucnit în această dimineață, iar flăcările au mistuit restaurantul și Liquid-ul, unul din cluburile de fițe din Sibiu. Pompierii au avut nevoie de mai bine de 6 ore pentru a lichida incendiul.

Ancheta în acest caz este în desfășurare. Administratorul clubului susţine că au dovezi care confirmă ipoteza că focul ar fi fost pus intenţionat.

„Există nişte filmări, există nişte probe, cineva a incendiat clubul. Nu este prima dată, cineva a mai încercat acum un an şi ceva, acum a reuşit, mai departe vedem ce o să se întâmple. Există nişte recipiente în care probabil a fost ceva material combustibil, care s-au găsit înăuntru, în curte”, a spus Adrian Barbu, managerul clubului Liquid.

Varianta focului pus intenționat este confirmată și de autorități, cel puțin din primele cercetări.

„După elementele pe care le-am găsit la faţa locului, în fază preliminară, se poate spune. Sunt anumite elemente – feştile, brichete, spray-uri, urme de geamuri sparte, intrarea spartă, acestea sunt primele elemente”, a spus locotenent-colonelul Cosmin Balcu, șeful ISU Sibiu.

Suprafaţa afectată este de aproximativ 700 de metri pătraţi şi, potrivit administratorului clubului, valoarea estimată a pagubelor este de o jumătate de milion de euro.

IMAGINI VIDEO: ISU SIBIU

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite