VIDEO Alcool și țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 6.000 de pachete de țigări de contrabandă au fost confiscate de polițiștii sibieni, în urma a 13 percheziții făcute în județele Sibiu și Harghita.Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și:

Francezul reţinut pentru trafic de droguri la Sibiu rămâne în arest

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat 6397 de pachete de ţigări de contrabandă provenind din Ucraina şi Republica Moldova, precum şi 79 de litri de  alcool.

 ”În cadrul activităţilor de prevenire şi combatere a traficului cu ţigări de contrabandă, desfăşurate de Poliţia Română, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă,  lucrători  din cadrul Serviciului de Investigare Fraude şi Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă de la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu au efectuat 13 percheziţii domiciliare în judeţul Sibiu, în localităţile Mediaş, Dumbrăveni, Blăjel şi Bazna, precum şi în judeţul Harghita, în localitatea Topliţa”, spune Anca Bloanca, de la biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție.

 Doi bărbați din Sibiu au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.


IMAGINI VIDEO: IPJ SIBIU

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite