VIDEO Accident spectaculos la Tălmaciu – o maşină s-a răsturnat după ce a intrat într-un TIR GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei patru ocupanţi ai maşinii, care veneau din Italia şi se îndreptau spre Bolintin Vale, au fost preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi de urgenţă la spital. Din fericire, au scăpat cu răni uşoare şi nu a avut nevoie de internare. Traficul rutier pe DN 7 a fost complet blocat aproximativ o oră.

Citiţi şi:

VIDEO Accident spectaculos la Apoldu – DN 1,blocat o oră de pepeni GALERIE FOTO

O Dacie a intrat într-un autobuz Tursib,la giratoriul din Vasile Aron GALERIE FOTO

Cei patru pasageri ai autoturismului, membrii ai aceleiaşi familii, sunt din Bolintin Vale şi veneau acasă în concediu, din Italia, unde sunt plecaţi la muncă. Pe DN 7, la ieşirea din Tălmaciu, într-o zonă în care au loc frecvent evenimente rutiere, semiremorca unui TIR a derapat iar maşina lor s-a oprit în spatele acesteia, după care s-a răsturnat.

„Eram în spate, în TIR, dormeam, când am auzit o bubuitură. A derapat remorca, şi domnul cu maşina mică a intrat în spatele remorcii, s-a întâmplat nenorocirea asta”, a povestit Florin Anghel, pasager în TIR.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Poliţiştii spun că vinovat este şoferul de pe TIR-ul înmatriculat în judeţul Argeş, care circula cu viteză. „Conform primelor cercetări efectuate la faţa locului ansamblul TIR nu a adaptat viteza de deplasare la pătrunderea într-o curbă deosebit de periculoasă, semiremorca a derapat, a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune cu autotuirismul înmatriculat în Italia”, a spus subcomisarul Sandu Murariu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Toţi cei patru ocupanţi ai autoturismului au fost preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi de urgenţă la spital. Din fericire, au scăpat cu răni uşoare. „La spitalul nostru s-au prezentat patru pacienţi, victime ale unui accident rutier. Toţi sunt policontuzionaţi, au fost investigaţi şi în urma investigaţiilor pleacă acasă cu recomandări”, a spus Constanţa Stoica, medic în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite