VIDEO – Zeci de şefi de ambasadă în vizită la Muzeul în Aer Liber. Elena Udrea le-a dat ţeapă (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadorii au fost încântaţi de ce au văzut la Sibiu
Ambasadorii au fost încântaţi de ce au văzut la Sibiu

Peste 30 de diplomaţi din ambasadele statelor străine din România au vizitat cel mai mare muzeu în Aer Liber din Ardeal. Ministul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, nu a mai mers în vizită cu diplomaţii, deşi aşa anunţase iniţial.

CITIŢI ŞI:

30 de diplomaţi cu Elena Udrea în frunte vizitează CNM Astra din Sibiu

FOTO – Ambasadorul SUA s-a plimbat cu trăsura la Sibiu

Reprezentanţi ai ambasadelor Marea Britanie, Cehia, China, Israel, Egipt, Serbia, Cipru, Nigeria, Macedonia, Moldova, Brazilia, Iordania sau de la Vatican, au făcut sâmbătă dimineaţă o plimbare în Muzeul din Dumbravă. Aceştia au fost întâmpinaţi de către directorul locaţiei, Valer Olaru, şi au făcut un tur al locaţiei unde sunt reprezetate toate zonele geografice ale României.

Ambasadorii au fost încântaţi de ce au văzut la Sibiu

Cu şepci pe cap, ce au pe ele logo-ul brandului turistic al României, aceştia nu s-au sfiit să intre în căsuţele tradiţionale ca să vadă cum sunt aranjate. Biserica de lemn din Muzeu a atras atenţia tuturor celor prezenţi. „Este superb acest muzeu. Oricum România este o ţară extrem de frumoasă. O să recomand cu căldură peste tot unde o să merg şi la toţi prietenii să vină să petreacă un concediu în ţara dumneavoastră. Peisajele şi tradiţiile sunt incredibile şi unice. Eu unul nu am mai văzut aşa ceva pe unde am fost” a mărturisit Mba Ama Mba, ambasador al Nigeriei în România.

Ţeapă de la Elena Udrea

Ambasadorii au fost încântaţi de ce au văzut la Sibiu

Corpul diplomaţilor prezenţi la Sibiu trebuiau să fie ghidaţi prin Sibiu, de către Ministul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, cea care aseară a fost prezentă la Hilton, la semnarea unui contract Regio.Udrea nu şi-a făcut însă apariţia alături de ambasadori şi a preferat să stea în hotel, în loc să umble prin ploaie cu grupul sosit aseară la Sibiu.

„Nu era obligatoriu să fie aici. Am venit eu, sunt şi alţi reprezentanţi. Ministrul este ocupat cu alte probleme. E bine că a susţinut această idee, doamna Udrea” a spus Paleologu.

Program artistic şi broşuri

Ambasadorii au fost încântaţi de ce au văzut la Sibiu

Fiecare ambasador a primit la plecarea din muzeu câte o mapă de prezentare a locaţiei, în limba engelză. Aseară grupul a avut parte de un program artistic românesc şi o masă tradiţională.

Ambasadorii au vizitat vineri Curtea de Argeş şi au mers pe Transfăgărăşan la Bâlea Lac. De la Sibiu delegaţia merge azi la Alba Iulia, Blaj şi Sighişoara, iar mâine se ajunge la Braşov şi Bran.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite