VIDEO – Voința Sibiu se pregătește deja pentru barajul cu Săgeata Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliștii lui Alex Pelici au început de azi să facă antrenamente intense în vederea barajului pe care Voința Sibiu îl dispută în 2 și 6 iulie cu Săgeata Năvodari. Fotbaliștii sibieni vor un stadion plin la baraj.

CITIȚI ȘI:

Baraj pentru promovarea în Liga I între Voinţa Sibiu şi Săgeata Năvodari. Hămbăşan: suntem fericiţi!

Voinţa mai primeşte un sezon stadionul Municipal

Jucătorii grupării ardelene sunt încrezători în șansele Sibiului și cred că Divinitatea le-a mai oferit o șansă ca să ajungă acolo unde și-au propus în iarnă, adică în liga 1.

”Vestea că vom juca baraj a venit surprinzător pentru unii din noi. Eu unul nu am mai crezut că până la urmă vom juca baraj, dar sunt bucuros că s-a luat o decizie corectă. Până la urmă soarta ne mai oferă o șansă ca să promovăm pentru că am fost foarte aproape în timpul campionatului”, a spus miercuri după amiază jucătorul Radu Neguț.

Acesta spune că deși știe că Săgeata are o echipă bună Sibiul mizează pe un atuu important. ”Noi suntem o echipă și asta este foarte important. Suntem în lot și câțiva fotbaliști sibieni care visăm de multă vreme să jucăm pentru Sibiu în liga 1 și acum acest vis poate să devină realitate.

Cheamă tot orașul la stadion

Neguț a cerut public fanilor fotbalului sibian să vină cu mic cu mare la meciul de baraj și dacă se poate să însoțească echipa și în Dobrogea.

”Eu sunt convins că stadionul va fi plin așa cum veneau oamenii la meciurile Inter-ului în anii 90. Sperăm ca oamenii să ne susțină pentru că avem nevoie de ei ca să promovăm” a mai spus acesta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite