VIDEO - Un bărbat a rămas fără două degete la un picior din cauza unui accident în Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul în vârstă de 61 de ani a ajuns la Spital după ce a fost lovit pe trotuar de un autoturism care a evitat să tamponeze o altă maşină.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA ACCIDENT!

CITIŢI ŞI:

Transfăgărăşanul blocat de stânci

Mitropolitul cu salariu 5.000 € pe lună spune că a făcut donaţii din banii câştigaţi

TOP Bugetari: Mitropolitul Ardealului are salariu de peste 22.000 de lei lunar

Miercuri seară la intersecţia străzilor Vasile Aaron cu Şoimului din municipiul Sibiu s-a produs un accident în urma căruia un bărbat a ajuns la Urgenţă, la Spitalul Judeţean Sibiu.

image

„A. Cosmin, în vârstă de 19 ani, domiciliat în judeţul Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul pe strada Vasile Aaron, având direcţia de deplasare str. Ştefan cel Mare spre bulevardul Vasile Milea, la intersecţia cu strada Şoimului, datorită vitezei de deplasare şi a nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, pentru a evita impactul cu acesta, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat pietonul S. Viorel, care se deplasa pe trotuar”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

image

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri. 

A rămas fără degete
Rănitul care a ajuns la Unitatea Primiri Urgente a avut partea inferioară a labei piciorului drept strivită. Omul a rămas infirm din cauza accidentului. „Pacientul prezenta un traumatism prin strivire la nivelul antepiciorului drept, cu fracturi deschise pentru care a fost necesară o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în urma căreia medicii au fost nevoiţi să-i amputeze pacientului  degetele 3 şi 4”, a explicat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al spitalului judeţean Sibiu.

image

În prezent, starea pacientului este bună, el rămânând deocamdată sub supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie.

VIDEO: DAN CLAUDIU BUZDUGAN

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite