VIDEO – Un Audi S4 de fițe s-a făcut scrum în față la Billa (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un Opel Astra a luat foc în timp ce se afla parcat în fața marketului de pe Victoriei din Sibiu. Flăcările au cuprins rapid și un Audi decapotabil.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA INCENDIUL CARE A MISTUIT UN OPEL ȘI UN AUDI S4

CITIȚI ȘI:

Garaj în flăcări de la o ţigară aprinsă

Un bărbat a murit într-un incendiu,la Cârța

Imagini spectaculoase duminică după amiază în apropiere de Complexul Olimpia din Sibiu. Un autoturism marca Opel Astra a fost distrus aproape în totalitate din cauza unui incendiu izbucnit în zona motorului mașinii.

Audi S4 făcut scrum de un incendiu la Sibiu

Flăcările au cuprins rapid autoturismul. Chiar dacă pompierii de la ISU Sibiu au ajuns în câteva minute la fața locului, aceștia nu au făcut decât să stingă flăcările, partea din față a mașinii Opel fiind în totalitate distrusă, precum și o parte din interiorul acesteia.


”Nu știu cum a luat foc. Eu doar am parcat mașina și am plecat spre magazin” a explicat vizibil tulburată de cele întâmplate, șoferița care sosise cu autoturismul cu câteva minute înainte de eveniment, în parcarea de la Billa.

Audi S4 făcut scrum de un incendiu la Sibiu


Un S4 distrus
Pe lângă mașina care a luat foc, a mai fost distrus încă un autoturism. Este vorba de un Audi S4 cabrio, care era parcat în imediata vecinătate a Opelului de la care a pornit incendiul.

image
Audi S4 făcut scrum de un incendiu la Sibiu

Pentru că proprietarul autoturismului marca Audi nu a apărut la fața locului, polițiștii încearcă acum să îl indentifice cu ajutorul numerelor de înmatriculare.

Prefectul spectator
Printre curioșii care s-au strâns să vadă mașinile incendiate, au fost și prefectul de Sibiu, Horațiu Răcuciu.

Audi S4 făcut scrum de un incendiu la Sibiu
Audi S4 făcut scrum de un incendiu la Sibiu

Acesta spune că era în trecere. ”M-am oprit să văd ce s-a îmtâmplat și ca să mă asigur că totul este în regulă și nimeni nu a fost rănit.”, a spus Răcuciu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite