VIDEO - Nicolas Cage filmează de zor pe Centura Ocolitoare (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cagea filmat în zona Câmpu Mare (foto. Arhivă)
Nicolas Cagea filmat în zona Câmpu Mare (foto. Arhivă)

Celebrul actor american, Nicolas Cage, se află de două zile la Sibiu, unde filmează “Ghost Rider 2”. Mâine dimineaţă platoul de filmare se mută de pe Centura Ocolitoare în Centrul Istoric. Cage va părăsi oraşul la sfârşitul acestei săptămâni.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU NICOLAS CAGE DIN TIMPUL FILMĂRILOR DE LA SIBIU

CITIŢI ŞI:

Nicolas Cage va filma de mâine pentru „Ghost Rider 2” în Centrul Istoric al Sibiului

VIDEO - Nicolas Cage filmează în Sibiu.Vezi cum arată cabina superstarului! (GALERIE FOTO)

Nicolas Cage se relaxează fumând trabuc între filmările de la Sibiu

Începând de ieri celebrul actor american Nicolas Cage se află la Sibiu unde filmează la pelicula “Ghost Rider 2”.

În această seară Nicolas Cage vor finaliza filmările pe Centura Ocolitoare, acolo unde scenele s-au turnat în apropiere de muncitorii şi rabele cu pietriş care lucrează de zor la finalizarea lucrărilor la varianta de ocolire auto a oraşului, dar şi la câteva sute de metri de porci dintr-o fermă a unui localnic şi la câţiva zeci de metri de nişte mirişti incendiate controlat.

Nicolas Cage a filmat, zilele trecute, pe centura ocolitoare a Sibiului

Nicolas Cage a avut timp ca între câteva filmări să se relaxeze fumând un trabuc, pe care însă l-a aruncat după ce a tras câteva fumuri, nevoit fiind să plece din nou cu echipa la filmări. În apropiere de zona unde s-au tras scene pentru filmul ce va fi lansat la anul au venit şi câţiva curioşi, dornici să îl vadă în carne şi oase pe actorul american.
Nicolas Cage filmează la doi paşi de o crescătorie de porci! (FOTO)
Filmează în centru
Mâine platoul de filmare se mută în centrul oraşului, Cage având programate filmări în Piaţa Mare şi Piaţa Mică şi Piaţa Huet. "Toată acţiunea s-a desfăşurat până acum în vehicule în mişcare pe autostradă. Mai interesant va fi în zilele următoare când întreg platoul de filmare se va muta în centrul Sibiului. Nu pot să spun unde exact dar vedeţi că este vorba despre foarte mulţi oameni, într-un oraş atât de mic ca Sibiul sigur va afla toată lumea", a declarat Scott Levine, reprezentant al casei de producţie.

Nicolas Cage filmează pe centura ocolitoare a Sibiului

Primăria Sibiu a aprobat pentru filmări Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Piaţa Huet. “Filmările vor avea loc în zilele de 11 şi 12 noiembrie, urmând ca în data de 13 noiembrie locaţiile să fie eliberate", a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. “Ghost Rider” a fost lansat în 2007 şi a avut încasări de peste 200 de milioane de dolari.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite