VIDEO - Incendiu la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta de serviciu a fost cea care a observat fumul, la etajul doi al clădirii, dar şi flăcările şi a alertat pompierii.

CITIŢI ŞI:

Spitalul de Pediatrie din Sibiu are de recuperat 2,5 milioane de lei

Din fericire acesta este doar scenariul unui exercitiu pe care pompierii l-au desfășurat joi seara, la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. „Lucrările de extindere a reţelei electrice au fost executate în regim propriu, de electricianul spitalului. Pe fondul supraalimentării reţelei de energie electrică şi a legăturilor improvizate, la etajul II al Secţiei de Pediatrie, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, a izbucnit un incendiu“, se arată într-un comunicat al ISU Sibiu.

 La acest exerciţiu,au participat : Detaşamentul de Pompieri Sibiu; Detaşamentul de Pompieri Mediaş; Membrii Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Sibiu; Personalul din cadrul Spitalului de Pediatrie Sibiu; Un echipaj de Poliţie Rutieră; Un echipaj de jandarmi; Filiala Judeţeană de Cruce Roşie Sibiu; Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu.


Scopurile generale ale unui astfel de exerciţiu au fost antrenarea personalului de conducere din cadrul spitalului, în asigurarea funcţionării reţelei proprii de supraveghere a misiunilor de prevenire şi stingere a incendiilor; formarea deprinderilor necesare, în rândul cadrelor medicale, în ceea ce priveşte mânuirea mijloacelor de primă intervenţie; dar şi mediatizarea măsurilor de protecţie individuală, care trebuie urmate de cetăţeni, în astfel de situaţii.

Video: Dan Claudiu Buzdugan

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite