VIDEO – Incendiu devastator la Sibiu – flăcările au mistuit un depozit de mobilă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depozitul de mobilă al fostei fabrici Iugești a ars din temelii în această noapte, cauzele izbucnirii incendiului nefiind deocamdată stabilite. 

Flăcările au mistuit depozitul şi mobila aflata în interior, incendiul nefiind lichidat complet nici până la această oră. 

”Un echipaj din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit, pe strada Calea Dumbrăvii. S-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă, după efectuarea cercetărilor se vor stabili cauzele probabile ale izbucnirii incendiului”, a spus Laurenţiu Anastasiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu. 

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Locatarii de la blocurile din jur spun că s-au trezit extrem de speriaţi, şi primul lucru pe care l-au făcut, după ce au anunţat pompierii, a fost să-ţi mute maşinile parcate în imediata spropiere a depozitului. 

”În jurul orei 1 noaptea ne-am trezit, se vedeau flăcări foarte mari, ne-am dat seama că e incendiu, ne-am speriat, am coborât, am scos toate maşinile din curte, le-am dus afară”, a povestit Gigi Ganea, unul din locatarii din zonă.  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite