VIDEO - Femeie moartă de o lună, găsită în pădurea de lângă Hilton (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul avea urme de arsură, și lângă el anchetatorii au găsit un bidon cu benzină. În acest moment, nu este exclusă ipoteza unei sinucideri.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA FAȚA LOCULUI!

CITIȚI ȘI:

Femeia care a căzut ieri de la etajul 2 a murit

Trupul neînsuflețit a fost descoperit astăzi de un grup de salvamontiști, care făceau în pădure un concurs de orientare turistică.

Aceștia au alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiști, criminaliști și echipaje de la SPIR.

Din primele cercetări, cadavrul este al unei femei care are în jur de 40-50 de ani, moartă de aproximativ o lună de zile.


Pe corpul neînsufleți anchetatorii au găsit arsuri, iar lângă el, un bidon cu benzină.

image

În acest moment, nu este exclusă ipoteza unei sinucideri. ”Până acum nu sunt suspiciuni de omor”, a spus comisarul șef Ionuț Modrescu, adjunctul șefului Poliției Municipiului Sibiu. 

image

Anchetatorii spun că trupul neînsuflețit ar putea fi al unei sibience dată dispărută de către familie, în urmă cu o lună de zile. Femeia a mai dispărut și altădată de acasă, și era cunoscută cu probleme psihice.

image

”Avem o persoană care, după descrierea obiectelor de îmbrăcăminte cu care a dispărut, ar putea să corespundă, dar după ce vom termina cercetările o să putem ști cu certitudine dacă este sau nu este persoana în cauză”, a spus comisarul șef Gabriel Dăbău, șeful Biroului Investigații Criminale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite