VIDEO – FOTO Protestatarul care i-a cumpărat chiloți lui Emil Boc s-a întors în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Brai, protestatarul sibian care în iarna acestui an a defilat cu o pereche de chiloţi pentru fostul premier, s-a reîntors în stradă. Acesta spune că pune obiectul de îmbrăcăminte la vânzare, dacă actualul preşedinte suspendat va fi demis la referendum.

Ioan Brai a făcut senzaţie în iarna acestui an, când a defilat la Sibiu cu o pereche de chiloţi pentru fostul premier Emil Boc, în plin scandal declanşat de faptul că acesta ar fi fost surprins în ipostaze intime, la o sală de sport.

De data aceasta bărbatul, muncitor de meserie, a ieşit la proteste cu o plătie de pai pe care erau prinse animăluţe şi fotografii ale preşedintelui suspendat şi ale lui Vasile Blaga.

Accesoriile au fost completate de un portret al lui Vlad Ţepeş, un fluier românesc şi steagurile României şi Uniunii Europene.

Ioan Brai spune că a păstrat chiloţii cumpăraţi în iarnă cu 10 lei, pe care îi va scoate la vânzare dacă actualul preşedinte suspendat va fi demis la referendum.

“Îi scot la licitaţie cât de curând, după ce cade îi scot la licitaţie, sunt piesă de muzeu. Încep de la ajutorul social până la 350 de lei”, a spus Ioan Brai.

Acesta a luat parte, miercuri seara, la un miting de protest împotriva lui Traian Băsescu, miting la care au participat aproximativ 50 de persoane.

Tot miercuri seara, la Sibiu a fost organizat şi un miting de protest împotriva USL, în Piaţa Mare, la manifestare luând parte aproximativ 100 de persoane, în mare majoritate tineri.



„Mă nemulțumește faptul că domnul Ponta nu-și recunoaște plagiatul, și faptul că euro crește de pe o zi pe alta, ceva ce nu e prea obișnuit la noi în țară, am avut stabilitate, acum nu mai avem, de acee vreau să plece Ponta de la guvernare”, a spus Mihaela Urzică, studentă și participantă la mitingul împotriva USL.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite