VIDEO - Un băcăuan mort de beat a accidentat un minor după care a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferul are 24 de ani, nu avea nici permis de conducere iar mașina la volanul căreia se afla era furată. Copilul peste care a dat are 15 ani, și este internat acum la Pediatrie.

Citiţi şi: 

S-a urcat băut la volan şi a provocat un accident

Şeful de post de la Biertan,care a accidentat mortal o fetiţă,este cercetat disciplinar

Şeful de post care a accidentat mortal o fetiţă avrea 0,80 alcoolemie

Tânărul este originar din Bacău, lucrează în Sibiu și stă în chirie împreună cu mai mulți colegi. În seara asta, au băut împreună, după care tânărul s-a urcat la volanul mașinii. ” Am băut șase bidoane de vin, dacă mai aveam mai beam”, a povestit tânărul în această noapte, în sediul Poliției Rutiere, unde a venit să dea declarații. 

Iaşi: Peste o sută de şoferi sancţionaţi în trafic

El susține că i-ar fi sărit copilul în față, și nu l-ar mai fi putut evita, După accident, a mai mers câteva sute de metri, a abandonat mașina, s-a dus acasă și s-a culcat. S-a trezit cu poliția la ușă. ”Am fost sigur că vine și mă ia”, a mai spus șoferul de ocazie. 

Odată demarate verificările, oamenii legii au stabilit că nu avea nici permis de conducere, iar mașina cu care a făcut accidentul era furată. 

image

”Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intersecția străzilor Tractorului și Cărămidăriei, în urma accidentului conducătorul auto părăsind locul faptei. În urma efectuării cercetărilor am stabilit că cel care a condus autoturismul este o persoană în vârstă de 24 de ani din județul Bacău, care nu posedă permis de conducere și urmare a cercetărilor făcute avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 1,29 pe etilotest. Am stabilit urmare a declarațiilor date de către conducătorul auto precum și de către persoanele cu care acesta locuiește în municipiul Sibiu că mașina a furat-o de la unul dintre colegii cu care locuiește împreună”, a spus inspectorul Costin David, de la Biroul Rutier Sibiu. 

Copilul accidentat a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul de Pediatrie, unde a rămas internat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru nu mai puțin de cinci infracțiuni, respectiv furt, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului, conducere cu alcoolemie peste limita legală și vătămare corporală, și riscă între 3 și 12 ani de închisoare.  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite