VIDEO - Beat turtă, un sibian s-a tamponat cu un poliţist şi a făcut scandal (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a băut cu prietenii, Titus Ciungan, a lovit în trafic maşina unui agent de poliţie. A băut vreo 3 beri doar, susţine el, dar etilotestul a arătat o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aer expirat.

CITIŢI ŞI:

Tinerii împuşcaţi la Netuş sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri

Românca şi copilul ucişi în Germania au ajuns acasă la Cisnădie (FOTO)

VIDEO - Un bărbat strivit şi altul decapitat de o cisternă, pe DN1 (GALERIE FOTO)

Sibianul a parcurs vreo doi kilometri până să fie tras pe dreapta de poliţiştii de la Serviciul Rutier.  Noroc că a tamponat maşina unui coleg de-al lor, de la Serviciul de Paşapoarte. Poliţistul care s-a ales cu maşina tamponată a coborât din maşină şi a fugit după şoferul care a intra în el. A avut noroc că maşina vinovată era oprită la un semafor care s-a făcut roşu. Când a încercat să ceară o explicaţie şi-a dat seama singur care a fost cauza accidentului.

image

Sibianul de 54 de ani se afla într-o stare avansată de ebrietate. Speriat de mirosul puternic de alcool pe care îl emana şoferul şi, de teamă ca altă grozăvie să se mai producă, agentul de poliţie de la Serviciul de paşapoarte a sunat colegii de la Serviciul Rutier.

A vrut să îl lovească pe poliţist
L-a forţat practic pe turmentat să stea pe loc şi să nu fugă de la locul accidentului. Asta chiar dacă l-a costat câteva îmbrânceli serioase şi multe vorbe de duh. În timp ce aştepta venirea poliţiei, şoferul turmentat era la un pas să mai comită o tamponare după ce a uitat să tragă frâna de mână, în pantă fiind. În final, a ajuns echipajul de la rutier. De aici, a început „distracţia”. Şoferul a vrut să plece chiar de sub ochii poliţiştilor, la volanul maşinii, de la locul cu pricina. În final, a fost forţat să rămână.

A vrut să fenteze etilotestul
A suflat de două ori în etilotest, degeaba şi s-a lăsat cu greu convins să mai sufle şi a treia oară pentru ca oamenii legii să îi verifice alcoolemia. A treia a fost cu noroc, iar poliţiştii au dat primul verdict. 0,83. Aceasta a fost rezultatul de pe etilotest. De aici a început o nouă luptă de convingere. Oamenii legii abia au reuşit să îl determine pe şofer să înmânezte cheile mainii pentru a-i fi mutată pe marginea şoselei şi să urce în Loganul de poliţie pentru a merge la spital. Aici s-a terminat aventura şoferului turmentat unde i-au fost recoltate probe bilologice.

image
image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite