VIDEO - Balonul a scos lumea din case la Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sosirea balonului în parcarea de la Promenada Mall, nu i-a lăsat deloc insensibili pe sibieni.

CITIȚI ȘI:

Vezi Sibiul de sus!

Sibiu: Înghesuială la zburatul cu balonul pe desupra Mediaşului

Oamenii s-au înscris la tombolă prin cele două metode deja cunoscute și au venit apoi nerăbdători să facă o ridicare la aproximativ 50 de metri cu balonul. Chiar dacă zborul nu a durat prea mult, satisfacția a fost totală. Un bucureștean a avut norocul, ca după ce a cumpărat cinci cărți din colecția ”Jules Verne” de la Caravana Adevărul, să fie fericitul câștigător al unei ascensiuni cu balonul, alături de cei trei copii ai său.

image

”Cărțile le-am cumpărat mai mult pentru mine pentru că eu sunt pasionat de aventurile lui Jules Verne. Copiii sunt fericiți din cale afară. I-am adus la bunici la Sibiu și acum am venit să îi iau acasă. O urcare în balon a fost până și pentru mine o mare bucurie. A meritat din plin să vedem din balon cum arată Sibiul, chiar și de la câțiva zeci de metri” a mărturisit Matei Mihai din București.

image

”Am făcut poze. A fost super mișto„ a spus la coborâre și sibianul Hașegan Cornel. Duminică de la ora 14.00 ascensiunea cu balonul este din nou la dispoziția celor care își achiziționează 5 cărți din colecția Jules Verne sau au depus taloane în urna de la Orange Shop. De la Sibiu balonul pleacă spre Alba Iulia, acolo urmând ca el să fie funcțional începând de miercuri.

Norocoșii în nacelă
Cei care achiziţionează cel puţin cinci cărţi din colecţia „Jules Verne", de la librăria mobilă „Adevărul", primesc pe loc un talon care intră în tombola pentru o ascensiune cu balonul. În urma tragerilor la sorţi, care vor avea loc în jurul prânzului, vor fi extraşi câte 50 de câştigători în fiecare oraş.

image

Norocoşii vor urca în nacelă pe rând, câte doi, între orele 14.00 şi 21.00, şi vor fi ridicaţi cu balonul la 50 de metri deasupra pământului. La tombolă vor participa şi cei care au completat, până vineri, 3 septembrie, taloanele speciale din magazinele Orange din Sibiu. Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. Cei trei vor fi desemnaţi prin voturile publicului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite