VIDEO- FOTO Rupt de beat, a lovit un Logan și s-a oprit în curtea unei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Dimitrie Cantemir Sibiu
Accident Dimitrie Cantemir Sibiu

Accidentul a avut loc în această dimineață, pe strada Dimitrie Cantemir din Sibiu.Pasagerul aflat pe locul din dreapta, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la spital în stare de șoc. Șoferul era băut bine, rezultatul pe etilotest fiind de 1,05 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Accident spectaculos în această dimineață, pe strada Dimitrie Cantemir. Un bărbat de 33 de ani, aflat la volanul unui Opel, a pierdut controlul mașinii, a lovit un Logan și s-a oprit în curtea unei case.

Polițiștii spun că șoferul era băut bine, rezultatul pe etilotest fiind de 1,05 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.



”Conducătorul autoturismului nu adaptează viteza la un carosabil alunecos, pierde controlul direcției de deplasare și intră în coliziune cu un autoturism parcat după care ricoșează în gardul unui imobil.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Vom efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările evenimentului”, a spus agent principal Codruța Mocanu, din cadrul Biroului Rutier Sibiu.

Pasagerul aflat pe locul din dreapta, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la spital în stare de șoc, lovit la cap, medicii urmând să-i pună un diagnostic în urma examinării la computerul tomograf.

În accident, a fost avariat și un transformator electric, fapt care a lăsat câțiva locatari din zonă fără curent.

Accident Dimitrie Cantemir Sibiu
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite