VIDEO-FOTO Un autoturism a lovit în plin o ambulanță aflată în misiune, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident ambulanta Milea
Accident ambulanta Milea

O ambulanță aflată în misiune a fost izbită în plin de un autoturism Opel, pe bulevardul Vasile Milea, cea mai circulată arteră din municipiul Sibiu.

Accidentul a avut loc duminică seara, la intersecția bulevardului Vasile Milea cu strada Luptei. Ambulanța, cu semnalele luminoase în funcțiune, se îndrepta spre comuna Șelimbăr, unde fusese solicitată să intervină la un caz medical urgent.

Un șofer care ieșea de pe strada Luptei pe bulevardul Vasile Milea nu i-a acordat prioritate, spun polițiștii, și a izbit-o în plin. În urma impactului, autoturismul fost proiectat într-un stâlp de iluminat public.



”Conducătorul autoturismului vroia să efectueze virajul la dreapta și nu a acordat prioritate ambulanței care circula cu semnalele luminoase în funcțiune”, spune Anca Bloanca, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Potrivit directorului Serviciului Județean de ambulanță, medicul Ovidiu Luca, mașina implicată în accident face parte din cel mai nou lot primit de la Ministerul Sănătății, iar valoarea ei depășește 100.000 de euro. În urma impactului, partea din față a ambulanței a fost serios avariată.

Accident ambulanta Milea
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite