VIDEO-FOTO Spectacol total în ultima zi a FITS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima zi a FITS
Ultima zi a FITS

Smiley a încins atmosfera în Piața Mare, concertul lui fiind urmat de un spectacol de teatru susținut direct în piață, printre spectatori, și de un foc de artificii.

Piața Mare a fost arhiplină duminică seara, în ultima zi a ediției din acest an a Festivalului Internațional de Teatru.

Ultimul concert al festivalului a fost susținut de Smiley, care a electrizat publicul timp de aproape o oră și jumătate.

Concertul a fost urmat de un spectacol susținut direct în piață, printre spectatori, de către o companie olandeză. ”Tărâmul apelor” i-a fascinat pe sibieni, care s-au declarat extrem de încântați de acest tip de spectacol, în care actorii intreracționează direct cu publicul.

”Deosebit! Deosebit, intercțiunea cu actorii e deosebită”, a spus unul dintre spectatori.



La final, miile de spectatori s-au mutat în zona cazarmei 90, pentru a admira un superb foc de artificii.

Organizatorii așteaptă acum cifrele, pentru a vedea câți spectatori a adunat în acest an FITS-ul și pentru a-și face o idee ce a însemnat festivalul din punct de vedere economic pentru Sibiu.

”Anul viitor va fi o ediție total diferită, într-o altă formulă de promovare, o altă formulă de finanțare în primul rând. Ce e important e faptul că, cel puțin pe indoor, nu a fost niciun bilet care să nu fie vândut. Calitatea spectacolelor cred că a fost cel mai important argument al ediției, care cred că a fost cea mai importantă în istoria celor 19 ediții”, a spus Constantin Chiriac, directorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Ultima zi a FITS
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite