VIDEO-FOTO Soţ şi soţie răniţi într-un accident, la Şelimbăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu 2 raniti la Selimbar
Accident cu 2 raniti la Selimbar

O familie din Sibiu a ajuns la spital în urma unui accident petrecut vineri după-amiaza pe drumul naţional 1, pe raza localităţii Şelimbăr.

Cei doi soţi, în vârstă de 70 respectiv 66 de ani, au vrut să iese cu un autoturism Dacia de pe un drum secundar pe drumul naţional, nu s-au asigurat şi au fost izbiţi de un Matiz care circula regulamentar.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că accidentul rutier s-a produs datorită neacordării priorităţii de trecere autovehiculelor.

Autoturismul Dacia pătrunde pe drumul naţional 1 de pe un drum secundar, nu respectă semnificaţia indicatorului „Stop” şi este lovit lateral de autoturismul Matiz, care se deplasa regulamentar din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea”, a spus inspectorul Marius Cuciorovschi, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.



Cei doi soţi au fost preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi de urgenţă la spital.

„Pacienţii au ajuns la spital conştienţi. După primele investigaţii au traumatism cranio cerebral, plăgi şi contuzii. În momentul de faţă li se face computer tomograf şi de asemenea se aşteaptă şi rezultatele la radiografii, urmând a se stabili dacă este sau nu necesară internarea”, spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.



image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite