VIDEO-FOTO Scandal uriaș cu pietre și mascați la Cașolț, din cauza unui cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal la Casolt
Scandal la Casolt

Un cal care păștea liniștit a provocat duminică un scandal uriaș în localitatea sibiană Cașolț. De la animalul care a lăsat în urma lui mizerie s-a ajuns la bătăi cu pietre, mascați și doi oameni la Urgență.

Mărul discordiei, calul, păștea liniștit însă a lăsat în urma lui mizerie în poarta unui localnic. A fost suficient pentru a aprinde scânteia, iar scandalul a degenerat în bătăi cu pietre, o localnică alegându-se cu obloanele stricate, poarta pusă la pământ și câteva geamuri sparte.

”S-au luat la harță, păi cum că îmi faci balegă înaintea casei, s-au luat la harță, dumealui domnul Doru a luat un bolvan, eu m-am bagat între ei. I-a dat un bolvan în față, a căzut jos, l-am ridicat; a mai luat un bolovan și i-a dat in spate.”, a povestit Cornel Giurea, martor al scandalului.

În urma scandalului doi bărbați, victima și cel despre care susține că l-a agresat, au ajuns la spital. Primul, lovit la cap, iar cel de-al doilea cu piciorul drept fracturat. Niciunul nu a rămas însă internat.



În timp ce familia victimei spune că se teme acum să mai meargă în sat, de frică să n-o pățească din nou, presupusul agresor refuză să comenteze, și spune că lasă organele de anchetă să-și facă treaba.

Polițiștii fac acum cercetări, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

”Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrătorii postului de poliție Roșia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere”, precizează Luciana Balteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Scandal la Casolt
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite