VIDEO-FOTO Protest împotriva lui Traian Băsescu, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proteste Sibiu vara ziua 1
Proteste Sibiu vara ziua 1

Aproximativ 70 de persoane au manifestat luni seara în centrul Sibiului împotriva președintelui suspendat Traian Băsescu. Mitingurile de protest împotriva președintelui suspendat continuă la Sibiu până vineri inclusiv.

Înarmați cu pancarte, oamenii au scandat împotriva președintelui suspendat, au ocolit Piața Mare, au mărșăluit pe strada Nicolae Bălcescu și apoi s-au întors în Piața Mare. 

”Efectiv nu se mai poate, am ieșit de astă iarnă în continuu, insuportabilitatea e maximă. Eu personal sunt disponibilizată, am fost funcționar public, soțul n-a mai putut să mai cumuleze pensie cu salariu, nu se poate, oameni la 40 dee ani, copil la școală, meditațiile au fost foarte grele, clasa a VIII-a, chiar nu ne-am mai putut descurca, și ca noi atâția, prietenii noștri în ultimii 3 ani de zile nu și-au mai făcut concedii, nu și-au mai putut plăti taxele, oamenii de 40 de ani sunt cei mai afectați”, a spus Mariana Mertoiu, o participantă la protest.



Mitingurile de protest împotriva președintelui suspendat continuă la Sibiu până vineri inclusiv.

”Am ieșit să lămurim oamenii că e bine să meargă la vot în primul rând, noi îi sfătuim să voteze și Da, dar pot să vină și ceilalți care votează cu el să vedem care e scorul. Asta nu e democrație, exact pentru asta am ieșit în 1989, exact pentru asta ieșim acum, pentru democrație și împotriva totalitarismului”, a spus Mircea Bucur, liderul Asociației Sibiu 21 decembrie 1989, care a organizat protestul.

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite