VIDEO-FOTO O turistă din Norvegia face plajă pe o bancă, în Piaţa Mare din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turista la plaja in Piata Mare din Sibiu
Turista la plaja in Piata Mare din Sibiu

Gorunn Mathy, o turistă de 18 ani venită tocmai din Norvegia, a atras ca un magnet privirile trecătorilor, marţi, când a făcut plajă întinsă pe o bancă, în Piaţa Mare din centrul oraşului.

Gorunn are 18 ani, tocmai a termian liceul şi spune că a decis să ia un an de pauza, iar o parte din acest an călătoreşte cu trenul prin Europa.

„Călătoresc cu trenul prin Europa, prietenii mei mi-au spus că Sibiul este un oraş foarte frumos, de aia am decis să mă opresc aici”, povesteşte tânăra.

Marţi, cei cu care s-a împrietenit la hostelul unde stă jucau ceva, iar ea a vrut să se odihnească, aşa că a plecat spre Piaţa Mare.



După ce a admirat copiii care se jucau în arteziana din centrul pieţei, tânăra a decis să profite de razele fierbinţi ale soarelui, a rămas doar în pantaloni scurţi şi în sutienul de la costumul de baie şi a făcut plajă liniştită pe o bancă, în centrul pieţei.

„Am vrut să mă odihnesc, mi-am lăsat prietenii care jucau ceva la hostelul unde stau, şi am venit aici, m-am aşezat pe o bancă, am admirat copiii jucându-se în fântână, e vreme foarte frumoasă şi pur şi simplu am decis să mă întind aici, la soare.

La început m-am gândit că e cam neobişnuit, apoi m-am gândit că nu deranjez pe nimeni, nu fac nimic rău, deci este ok”, a povestit tânăra.

Gorunn apune că, după Sibiu, va mai vizita în România Braşovul şi Bucureştiul.


 


image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite