VIDEO-FOTO O stripteuză a fost strivită de un TIR, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stripteuza strivita de TIR la Sibiu
Stripteuza strivita de TIR la Sibiu

O femeie de 39 de ani din Cugir, stripteuză într-un bar din Sibiu, și-a găsit sfârșitul duminică dimineața pe DN 1, unde a fost izbită în plin de un TIR.

Femeia de 39 de ani stătea împreună cu o colegă la ocazie, la ieșirea din Sibiu spre Sebeș. ”Am venit să ieșim la ocazie, ne-am oprit aici, eu am trecut pe partea cealaltă și am vorbit cu prietenul meu la telefon și am văzut TIR-ul pe linia albă, n-am mai apucat să-i spun ei să se ferească, și când m-am întors Loredana era în șanț”, a povestit îngrozită colega femeii. 

TIR-ul care a a izbit-o pe femeie mergea în Italia, iar colegii susțin că șoferul nu era obosit pentru că în această dimineață oprise pe traseu, să se odihnească.

”Veneam de pe autostradă, era colegul în față, le-am văzut pe fete, făceau cu mâna la ocazie, după ce au făcut cu mâna una era în șanț”, a povestit Adrian Condei, martor al accidentului.



Pe femeia de 39 de ani, striptreuză la un bar din Sibiu, o aștepta acasă un băiețel de 5 ani. 

Polițiștii fac acum cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Cert este că, în momentul impactului, femeia era pe șosea, nu în afara drumului.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă că o persoană se afla pe partea carosabilă și a fost acroșată de un ansamblu TIR care circula din direcția Sibiu spre Alba, iar în urma impactului aceasta a decedat”, a spus inspectorul principal Bogdan Maxim, șeful Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Stripteuza strivita de TIR la Sibiu
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite