VIDEO-FOTO Nuntă de lux între copiii benzinarilor, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru si Denisa alaturi de parintii lor
Dumitru si Denisa alaturi de parintii lor

Dumitru Ghișe, fiul proprietarului benzinăriilor Ana Oil, cu o avere estimată la 28 de milioane de euro, și Denisa Șufană, fiica celui care deține benzinăriile Comsilcost, s-au căsătorit sâmbătă la Sibiu, la nuntă fiind invitate aproximativ 1.000 de persoane.

Nunta fastuoasă a adunat laolaltă toată lumea bună a Sibiului, de la politicieni la șefi de instituții  și oameni de afaceri, fiind invitate aproximativ 1.000 de persoane.

Denisa Șufană (21 de ani) și Dumitru Ghișe Jr (27 de ani) s-au cununat religios la catedrala ortodoxă de pe strada Mitropoliei, și și-au primit apoi invitații într-un cort amenajat lângă restaurantul și una din benzinăriile deținute de socrul mare, pe drumul național 1.

”Nouă ni s-a părut că a fost foarte bine, foarte frumos, să ne dea Dumnezeu noroc și sănătate să ne bucurăm de ei și forță de muncă, că asta știm să facem cel mai bine”, a spus la ieșirea din biserică Ana Ghișe, mama mirelui.



Socrul mare a fost mult mai zgârcit în declarații, rezumându-se să spună, la insistențele jurnaliștilor, doar despre meniu că ”e meniu tradițional, făcut la noi, de bucătarii noștri”.

Potrivit ultimului top Forbes, Dumitru Ghișe are o avere estimată la 28 de milioane de euro, acesta desfășurând afaceri în domeniile hotelier, imobiliar și cel al comerțului cu carburanți. Socrul mic, Constantin Șufană, are de asemenea în Sibiu afaceri cu benzinării iar surse neoficiale susțin că, pentru întreaga nuntă, cei doi ar fi scos din buzunare un sfert de milion de euro.


Nunta Ghise
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite