VIDEO-FOTO Mii se sibieni s-au strâns în Piaţa Mare, în cea de-a doua seară a Festivalului Medieval

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festival Medieval Sibiu seara 2
Festival Medieval Sibiu seara 2

Cea de-a doua seară a Festivalului Medieval Cetăţi Transilvane a atras mii de sibieni în Piaţa Mare din centrul Sibiului.

Sibienii, dar şi turiştii, s-au bucurat sâmbătă seara de concerte de muzică medievală, de un spectacol de dansuri medievale dar şi de „Noaptea Monştrilor”, spectacol susţinut de trupa Artgotica.

Duminică, în ultima zi a festivalului, pe scena din Piaţa Mare vor urca cei de la Corvus Corax, cea mai cunoscută formaţie de muzică medievală din Europa până în America Latină, proclamaţi şi recunoscuţi la unison de fanii din toată lumea ca fiind „Regii Menestrelilor”.

Aceştia vor marca la Sibiu o nouă premieră pentru un festival medieval românesc – spectacolul de muzică medievală „Cantus Buranus”. Spectacolul va începe la ora 22:00, şi se va desfăşura pe scena amplasată în Piaţa Mare.

Tot duminică, este programat un moment inedit, adresat de această dată pasionaţilor de modă. Este vorba despre o prezentare de coafuri din perioada medievală, realizate de către cunoscutul hair-stylist Paul Paralescu, câştigător a numeroase premii naţionale şi internaţionale la competiţii de profil. 



Cu un sfert de oră înainte de miezul nopţii, spectacolul medieval de la Sibiu se încheie cu un superb foc de artificii, în parcarea de la Cazarma 90.

Festival Medieval Sibiu seara 2
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite