Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu a intrat în elita mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a devenit prima universitate din România membră a Iniţiativei Naţiunilor Unite „Academic Impact” - o comunitate academică internaţională implicată în susţinerea scopurilor Naţiunilor Unite (Millennium Development Goals), ce au fost semnate de 147 de preşedinţi de stat și adoptate de către Naţiunile Unite în anul 2000.

CITEŞTE ŞI:

IT-işti de renume de la Microsoft, Oracle şi Cisco se întâlnesc la Sibiu, la RoEduNet

Peste 7.400 de înscrişi la ULBS în sesiunea de toamnă. Perioada de admitere s-a prelungit

Programul etapelor de cazare în căminele Universităţii "Lucian Blaga"

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, prin aderarea la această comuniune academica internaţională, s-a angajat ferm să ia parte la programele, proiectele şi iniţiativele relevante pentru promovarea dialogului inter-cultural, susţinerea principiilor Cartei Naţiunilor Unite şi nu în ultimul rând, promovarea sustenabilităţii prin educaţie.

Prin intermediul initiativei „Academic Impact” s-a creat o reţea internaţională prin care universităţle de prestigiu din întreaga lume pot face schimburi de experienţă, informaţii, şi expertiză si pot astfel colabora în dezvoltarea continuă a procesului de educaţie. Alături de UNESCO-CEPES şi alte organisme prestigioase, universitatea noastră este privilegiată să participe la acest moment rar din istorie când instituţiile de învăţământ superior din lume sunt chemate să conlucreze în susţinerea binelui comun.

Lansarea oficială va avea loc în 18-19 noiembrie la sediul Naţiunilor Unite din New York unde Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost invitată să participe în calitate de membru fondator.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite